WE R ORGANIZED!!! Alhamdulillah..

Di bawah tampuk pemerintahan baru [dah ramai mangsa2 dipetik masok blog ni],
Sukacita ana maklumkan bahawa blog ini akan insyaAllah lagi gempak,
tu pun kalo korang support n tolong..

Pertama sekali pasal format baru,
Kalau kat taj0k tu tulis : '
KP - Karya Pelajar [korang yg wat n antar, tpi kitorg ade tapis]

L - Laporan [kalo ade pape event, laporan psal event tuh] cam yg kat bwh ni

D - Dakwah [ilmu2/bnde2 bkaitan agama.. akhlaq, aqidah, etc]

FYI - Sebarang makluman bkaitan blog ni or sumthing at school.. cam post ni r

T - Bnde2 bguna tentang pelajaran utk kita sama2 timba ilmu [cth: tips2, nasihat2, adab2 dsb]

I - iklan [promosi sbrg aktiviti/bnde baru kat maahad]

harap dengan adanya format baru ni blog ni makin mant0p n terus maju, insyaAllah..
salam~

No comments:

Post a Comment

A PLACE TO LET OUR CREATIVITY RUN WILD :: Let's see what we can do~

TAKE A DEEP BREATH N READ THROUGH~

Disclaimer: This is not my own work. All credit goes to the original creator.
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 :: MAHISS :: |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.